tisdag 9 september 2008

Välkommen till jordens undergång? Här finns inga nödutgångar.

Läste precis om det fantastiska experimentet som ska startas imorgon. Att återskapa Big Bang, den som Evolutionisterna menar skapade jorden.

Hundratals forskare har klagat och till och med anmält länderna som är med i projektet till Europa-domstolen då dem anser att detta kan leda till Jordens undergång. Att partiklarna som skapas i detta experiment kommer orsaka ett svart hål. Flertalet forskare har dessutom fått döds-hot via mail och fax

(Smålog lite över det där med Fax, ser hur en liten forskare typ som Dexter på Cartoon Network, klipper ut tidningsbokstäver till ett farligt meddelande)

Men de sextusen forskare, från många olika länder, menar att det inte är någon fara alls. Att det som sker i experimentet (att krocka små partiklar i hög fart för att kunna omvandla energin och skapa materia) redan sker och har skett på jorden hela tiden.
Partikelfysikern David Milstead säger i en artikel i aftonbladet:

"Det finns absolut ingen fara i detta och jag förstår inte varför människor tror det. Vi har massor av högenergikollisioner hela tiden med partiklar som kommer från rymden och kolliderar med vår atmosfär. Det är betydligt kraftigare krockar än de vi kan göra i Cern, men världen har inte gått under för det."

(personligen håller jag med för jag ser inget svart hål än så länge, och jorden är ju fortfarande kvar)

Evolutionisterna och Kreationisterna (menar att Gud skapade jorden) har under många, många år argumenterat för hur jorden egentligen kom till.
Är detta ett sätt att argumentera ytterligare för att Darwins Evolutionsteori faktiskt stämmer? Eller börjar det bara klia i fingrarna på forskarna och vetenskapsmännen nu när det gått så lång till sen dem upptäckte "charmen" med nuclear-bomber?

Kommer vi långsamt att påbörja vår egen död imorgon?
eller kommer detta bli som atomvapnen; ligga stilla och aldrig användas i rädsla för konsekvenserna?


Välkommen till jordens undergång.
Här finns inga nödutgångar. Håll hårt i hatten, vi kanske flyger snart.

Inga kommentarer: