fredag 17 oktober 2008

I'm the beautiful one on a saturday night

En liten bit av mig dör varenda gång jag hör introt på Beautiful Ones av Suede. Men den biten dör på grund av kärlek. På grund av hur gitarrerna bara spelas rakt in i hjärtat på mig och pulsen ökar. Och när Brett sedan börjar sjunga, då brister allt.
Varenda gång jag hör den låten så blir jag tårögd, jag kan sitta på golvet i timmar med stereon på repeat och bara lyssna, bara mumla till musiken och blunda. Jag är så jävla emotionellt knuten till den låten att jag inte ens en enda gång kan låta den bara passera. När den spelas ger jag den hela min uppmärksamhet, och hela min själ.
Jag har hittat bandet i mitt liv och jag skulle göra vad som helst för att få se dem Live. Få se dem spela Trash och Filmstar på scen. Se Brett och Richard svettas och dansa och spela och sjunga. Höra introt till Beautiful Ones och gråta och sedan avsluta kvällen med Saturday Night, lagom tills lamporna släcks och alla skriker och klappar händerna och svimmar.

Jag fann dem när jag var 11. Och dem har varit min kärlek sedan dess.

1 kommentar:

Anonym sa...

den låten är verkligen bra, jag gråter till den, och jag känner mig trygg, jag förstår verkligen att du älskar låten " Beautiful Ones "
Den är så underbar :)
du är underbar, så mkt du har lyckats med, jag beundrar dig djupt :)
ha det bra =)<3